Amikor éppen azon vagy, hogy meghalld a tavaszi természet első neszeit, a madarakat és a tücsköket, amiket masszívan elnyom a szomszéd fűkaszája, de még az is jól esik, mert legalább kinn lehetsz és a frissen vágott fű illata terjeng – na és akkor elkezd sírni a gyerek és semmivel sem tudod megvigasztalni. Valaki úgy hívja ezt, hogy pech, valaki meg úgy, hogy a babának fogzásra támadt kedve.

Nagyon nehéznek hangzik a dolog, mert hogy az is. De meg lehet találni azokat az eszközöket, amik egy kicsit könnyebbé teszik ezt az időszakot. Kifejezetten a babának fogzásra van kitalálva az Imagine Baby-ről rendelhető rágómaki kollekció, ami egy muris rágóka, aminek majom feje van és jól megtekert teste, hogy bele tudjon kapaszkodni a csöppség és jó sokat rágcsálhassa minden oldalról.

A rágómaki kialakítása minden tekintetben előnyös a babáknak, hiszen nagy rajta a rágófelület, könnyen bele tud kapaszkodni közben nagyon sok oldalról és még dizájnos is. Ami pedig ezeknél is fontosabb talán az az anyaga. Ugyanis olyan gyártástechnológiával készült, amelyet kifejezetten ilyen felhasználásra találtak ki: a felületén lényegesen kevesebb baktérium tud megtapadni, mint más egyéb, hagyományosan készített gyerekjáték felületén. Nem véletlen, hogy az Egyesült Államokban és az EU-ban is megkapta a legszigorúbb tanúsítványokat (FDA, CE), ami a forgalmazáshoz szükséges.

A babának fogzásra egyébként érdemes lehet még akár cumi helyett is ilyen maki fejet vásárolni, nem csak ez a nagy méretű rágómaki létezik ugyanis, hanem van belőle kisebb is. Ezt szintén fel lehet csatolni egy lánccal a babakocsira, vagy ruhára. Azonos anyagból és gyártástechnológiával készült láncot lehet rendelni szintén innen a majmokkal harmonizáló színben és kivitelben. Hogyha egy ilyen termék beválik, szerintem nem feltétlenül lesz szükség másra a babának a fogzása okozta fájdalmak leküzdésére. Talán még néhány aranyos strandjáték a webshopból kiegészítheti a mosolygást, de egyáltalán nem feltétlenül van erre szükség. Ha szeretnétek bővebben elmélyedni a kínálatban, akkor jó szívvel ajánlom az imaginebaby.hu-t, mert nekünk már bizonyított. Színes állatok, mókás dizájn és csúcs minőség a gyártást és az anyagokat illetően.