Amióta csak az eszemet tudom, a művészet jelentette számomra az igazi kikapcsolódást. Szívesen járok a családommal kulturális rendezvényekre, üdvözlök minden olyan programot, ami a művészeteket – és főként a zenét – népszerűsíti.

A feleségem és én is zenészek vagyunk, ő hegedül, én pedig zongorázom. Gyakran beszélgetünk arról, hogy mit szeretnénk csinálni a nyugdíjazás után, valami olyasmit, ami lefoglal minket, de nem túlságosan, hogy élvezhessük az együtt töltött időt.

Két gyermekünk van, akik még iskolába járnak. Nagyon kreatív emberek, akik szeretnek rajzolni és festeni. Mindig is bátorítottuk őket, hogy kövessék saját érdeklődésüket a művészet és a zene terén, ami szerintünk fontos a fejlődésük szempontjából, és segít nekik megtalálni, hogy mi teszi őket boldoggá az életben.

A feleségem és én is olyan családból származunk, akik szeretik a művészetet és a zenét. Mindig is érdekeltek minket ezek a tantárgyak, így nem meglepő, hogy a gyermekeink is hasonlóan éreznek!

Az első munkahelyem is a művészetek területén volt, igaz, akkor még csak asszisztensként. Most már több éve szabadúszóként dolgozom, és szeretem a szabadságot, amit ez ad, hogy a különböző művészeti programok iránti szenvedélyemnek hódolhassak, miközben én magam is alkotó ember vagyok.

Sok éven át – szakmámból kifolyólag – számos lehetőségem volt találkozni és meghallgatni zenészeket, művészeket és más előadókat az élet minden területéről – sokukkal pedig együtt is dolgozhattam, ami igazán megtisztelő és inspiráló számomra. Ők hozzám hasonlóan szenvedélyesen szeretik a művészeti területet, amelyben alkotnak, és valóban azért csinálják, mert szeretik. A művészet iránti szenvedélyük motiválja őket, nem pedig az anyagi jutalom vagy a hírnév. Sokan közülük autodidakta módon tanultak, de szép számmal akadnak olyanok is, akik a szakma legnevesebb intézményeiben szereztek képesítést és tapasztalatot. Akár a legnagyobb mesterek között tanultál, akár egyéb utakon jutottál el a végzetedig, mindenképpen dicsérendő, amit elértél! A folyamatos önképzés, tanulás, gyakorlás pedig rettentően fontos, ezt mindig mondjuk a gyermekeinknek is.

A feleségem cége már régóta gondolkozott azon, hogy flottakezeléssel bíznak meg valakit. Azt a fajta elhivatottságot, amit mi magunk is érzünk a szakmánk iránt és másokban keresünk, egy helyen találták meg, a flottakezeles.hu weboldal szakembereinél. A neten böngészgetve találtak rá erre a weboldalra és utána amikor rákérdeztek ismerősöknél, akkor nagyon jó tapasztalatokról számolt be mindenki. A céges flotta kezelése ugyanis nem egyszerű feladat, de a flottakezeles.hu csapata szerencsére leveszi ezt a terhet a vállukról. Én – másodkézből – tényleg csak a legjobbakat tudom elmondani az szolgáltatóval kapcsolatban. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki hasonlóban gondolkozik, ugyanis végre egy megbízható cég, ahol ráadásul számtalan információt megtalálok egy helyen!

Olyan nehéz megbízható szakembereket találni, akik a vállalt időket és összegeket is tartani tudják, de a feleségeméknek sikerült, és most veletek is megosztom ezt a “titkot”!

Ha cégtulajdonosként olvasod ezt a bejegyzést, bizonyára te is tudod, mennyire fontos, hogy járműveidet a lehető legköltséghatékonyabban tartsd karban. Ugyanakkor azonban biztosítanod kell, hogy járművezetőidnek megbízható jármű álljon rendelkezésére. Neked pedig szüksége van arra, hogy áttekintésed legyen az egész flottáról és minden felmerülő probléma mihamarabb megoldásra kerüljön.

Ezért ajánljuk ezt a szolgáltatót a különböző csomagopcióikkal. Ők gondoskodnak flottád karbantartásáról és javításáról, így neked semmi mással nem kell foglalkoznod. Hiszen minden egyes fillér (és természetesen maga az idő is), amit az autó üzemeltetése során megtakarítasz, növeli a nyereséget és a hatékony munkavégzés alapjául szolgál. De milyen előnyökkel is jár a flotta szolgáltatás igénybevétele? Egyfelől nyugodt lehetsz, hogy minden karbantartást és javítást megfelelően és a hatályos előírásoknak megfelelően végeznek el, ezen felül gondoskodnak minden rutinszerű karbantartási munkáról, gumicseréről, és az esetleges autómentéssel sem kell innentől neked bajlódnod. Értelemszerűen minél nagyobb csomagra szerződsz rá, annál jobban nő az elérhető szolgáltatások tárháza. Én azt gondolom, már az alapcsomag is nagyon kedvező feltételek mellett kínál szuper ajánlatokat, hát még a középső és a legbővebb csomag! Az alapcsomag a már fent említett dolgokat tartalmazza, azaz a flottakezelést, a biztosítást, az adókat és a tartós bérlést. A középső csomagban ezen felül benne van a garantált díjas szervizelés és gumi szolgáltatás, illetve a flottakezelés éjjel-nappal elérhető. A legnagyobb csomagban pedig pluszban az asszisztencia, a hosszabb javítások esetére csereautó biztosítása és az autók szállítása (szervizelés és gumizás esetére) is mind benne foglaltatik.

A mai versenyképes gazdaságban elengedhetetlen, hogy flottád jól karbantartott legyen. Ez lehetővé teszi, hogy elkerüld a sok bosszúságot és a felesleges költségeket.

Ez a professzionális flottakezelő cég segíthet abban, hogy járművei kiváló állapotban maradjanak. Ahogyan már korábban is említettem, számos előnye van annak, ha egy erre szakosodott cégre bízod a flottád kezelését. Ezek közül egyik legfontosabb a rugalmasság és a gyors problémamegoldás. Egy flottakezelő cég ugyanis akkor tudja biztosítani az általunk igényelt szolgáltatásokat, amikor éppen szükség van rájuk. Ez azt jelenti, hogy ütemtervüket a miénkhez tudják igazítani, rengeteg telefonálással, ügyintézéssel és egyeztetést járó terhet levéve a vállunkról. Emellett szintén nem elhanyagolható szempont, hogy hosszútávon különösen költséghatékony is. Egy erre szakosodott cég – pont, mint a flottakezeles.hu csapata – ugyanis hozzáfér a legmodernebb technológiákhoz és eszközökhöz, amelyek segítségével megtakarítást érhetünk el az olyan költségeken, mint az a javítások, a karbantartás és a biztosítás, de az olyan váratlan kiadásokon is, mint egy autó elszállíttatása, sürgős szerviz, satöbbi. Így a mi teljes költségeink mindenképpen csökkenni fognak, egyúttal kiszámíthatóbbá válik a flottakezelés. Fontos szempontnak tartom továbbá a tapasztalatot is. Egy profi cég már jó ideje működik, így pontosan tudni fogja, hogy mit kell tenni, és mi szükséges a flotta minden egyes járművének optimális teljesítményéhez. A feleségem cégénél mindenki maximálisan elégedett a Flottauto Lízing szolgáltatásaival, azaz minden vállalt feladatot pontosan és precízen látnak el. A gyors reakcióidő és a nyugodt hozzáállás különösen fontos egy sürgősen megoldandó probléma esetén, ami érzelmi érintettség fennállásának esetén (ha nincs megbízott flottakezelő cég) nem mindig magától értetődő egy-egy rázós helyetben, ilyen szituációban is húzta már ki őket a pácból a Flottauto csapata – csereautó is lett és mindenki odaért időben, ahová kellett.

Egyébként ami számomra kifejezetten izgalmas volt az oldalon belül, az a tartós bérlet autó esetén és a blogjukon található megannyi érdekes téma. A tartós bérlet autót illetően korrekt szerződési feltételekkel és baráti árakkal számolhatunk, míg ha csak olvasgatni szeretnénk az oldalon autós és flottakezelős témákat illetően, akkor is ajánlom a Flottauto Lízinget. Hasznos tippeket is igényelhetünk e-mailben, vagy kérdés esetén kérhetünk tőlük visszahívást az oldal bal szélén található űrlap segítségével. Ha cégautó, akkor Flottauto!