Ha vállalkozó vagy, akkor valószínűleg már Te is megtapasztaltad, hogy néha milyen nehéz kialakítani a munka-magánélet egyensúlyát. Hiszen, ha van egy céged, akkor nagyon sok feladat szakad a nyakadba. Ha szerencséd van, akkor a legtöbb feladatot tudod delegálni. Azonban az indulásnál erre még nincs sok esély.

Ez nem volt másképp nálam sem. A munka mellett alig hagytam magamnak szabadidőt. Ez viszont a magánéletemben egyre jobban elkezdett látszódni. Ezért egy idő után elkezdtem olyan lehetőségek után keresgélni, amik meg tudják könnyíteni az életemet. Nem volt könnyű feladat, hiszen nem tudtam kiben bízhatok meg, ezért elkezdtem nagyon sok olyan céget keresni, akiknek már vannak referenciái és olyan szolgáltatást nyújtanak, amire nekem is szükségem van.

Így találtam rá a Roadrecord csapatára.

Menetlevél vagy útnyilvántartás kisteherautó esetén? – RoadRecord.

A Roadrecord létrehozott egy olyan NAV-álló útnyilvántartó programot és mobil applikációt, ami meg tudja könnyíteni a vállalkozások életét. Nekik köszönhetően, többé nem kell a nyilvántartással bajlódni és többször ellenőrizni, hogy helyesen van-e kitöltve. A munkavállalóidnak is sok időt meg tudsz spórolni ezzel és a hibázási lehetőséget le tudod csökkenteni.

Én pl. a Roadrecord oldalán tudtam meg azt is, hogy az útnyilvántartással adót is tudok megtakarítani. Az oldalukon egyébként nagyon sok információt megtudhatunk magáról az útnyilvántartásról és az adómegtakarításról is, és magáról a cégről is.

Te is ezt keresed? Menetlevél vagy útnyilvántartás kisteherautó esetén? – RoadRecord a megoldás. A weboldalukon minden olyan fontos dologról tudsz tájékozódni, ami segíthet a döntésben, hogy a te vállalkozásodnak szüksége van-e erre a programra.

Amennyiben visszamenőleg lenne szükséged útnyilvántartásra, akkor erre is van lehetőség. Csak meg kell adnod az ehhez szükséged adatokat, és a Roadrecord csapata elkészíti neked az útnyilvántartás tervezetet.

Még blog oldaluk is van, ezért ha szeretnél tippeket, trükköket, információkat olvasni az útnyilvántartásról és adóoptimalizálásról, akkor a legjobb helyen jársz. A Roadrecord közérthető cikkeket oszt meg az olvasóival, ezért ha még nem vagy jártas a témában, de érdekel és szívesen bővítenéd a tudásodat a témában, akkor mindenképp olvass el pár cikket.

Még egy jó hír, hogy kisteherautókra van lehetőség 100% lízing és dízel áfa levonásra. Ehhez digitális menetlevelet kell vezetni, a teherautónak 3,5 tonna alattinak kell lennie, és saját eszköz állományban kell lennie.

Ha céges utakra a saját autódat használod, akkor pedig érdemes lehet kiküldetési rendelvényt kitölteni. Ehhez szintén kapsz segítséget a Roadrecord csapatától. Nekik köszönhetően ez is csak pár percet fog igénybe venni. Azonban ez a pár perc évente akár 1.900.000 Ft költségtérítést is jelenthet.

A visszaigénylésekkel és költségtérítési lehetőségekkel érdemes lehet tisztába lenni. Hiszen mint látható, ezekkel nagy összegeket lehet megspórolni a cégnek. Ezekkel szerintem mindig érdemes lehet élni. Ezekről szintén tudsz tájékozódni a Roadrecord oldalán.

Amennyiben a honlapon olvasottak után szükséged lenne még valamilyen információhoz, akkor hétköznapokon 9-17 óra között elérhetőek. Bátran lehet tőlük kérdezni, hiszen szívesen válaszolnak mindenkinek.

A Roadrecord célja a vállalkozás életének megkönnyítése, ezért ha neked is szükséged lenne egy kis segítségre az útnyilvántartással kapcsolatban, vagy csak egy kis időt szeretnél megspórolni magadnak, akkor mindenképp ismerd meg a Roadrecord csapatát és programját.

Valószínűleg Te is elégedett leszel a szolgáltatásukkal, ezért mindenképp érdemes lehet megismerned őket.

Tégy egy próbát velük és tapasztald meg a gyors adminisztrálás nagyszerűségét.