Az egyik legjobb kikapcsolódásnak a táncot tartom. Az ember minden gondját ki tudja táncolni magából. Hajnalig képes vagyok bulizni, legyen az esküvő, koncert vagy csak egy kellemes este valamelyik szórakozóhelyen.

Home office-ban dolgozom itthon, és a férjem is. Ő a gyerekeink születésekor kezdte ezt a formáját a munkának, ennek már tizenhárom éve. A covid csak erősítette ezt az életmódot. Mivel több gyerekünk van, sokszor nem könnyű koncentrálni, összpontosítani. Munka közben mind a ketten zenét hallgatunk, és már többször kaptam rajta a legnagyobb lányunkat, hogy ő is így tanul, dolgozik néhány projektfeladaton.

Munkám során nagyon sok kutatómunkát kell végeznem. Egyik ilyen alkalommal a székhelyszolgáltatókba botlottam. Mióta ez is munkám része, egyre több dolog érdekel, és amikről még nem olvastam, annak gyakran szabadidőmben járok utána.

A fővárosban már számos helyen van ilyen szolgáltatás. A székhelyszolgáltató budapest több kerületében is megtalálható. A Grossoffice, amiről én olvastam, mind a budai, mind a pesti oldalon kínál székhelyszolgáltatást Budapesten.

A székhelyszolgáltató budapest havi bérleményben, de akár kisebb-nagyobb előfizetési csomagokban is lehet bérelni ilyen székhelyeket.

A székhelyszolgáltató budapest is a szokásos szolgáltatásokat kínálja: üzleti címet a vállalkozásának; a cégtábla és cégnév elhelyezést a székhelyen; a küldemények és levelek átvételét, azoknak tárolását vagy tovább postázását.

A befogadó nyilatkozatot már online is lehet intézni a székhelyszolgáltató budapesti irodáján keresztül, melynek a grossoffice.hu oldalon is utána lehet nézni. Ha nincs ügyvédje vállalkozásának, segítenek a saját ügyvédjeik a jogi és egyéb kérdések megválaszolásában. A székhelyszolgáltató budapesten elég jó hírnevű vállalkozás, már több nagynevű céggel is kapcsolatban állnak.

Amennyiben a szerződést nem online szeretnénk kötni vagy szükségünk van bármilyen ügyben az élő kapcsolatra, akkor Budapesten, ill. számos vidéki nagyvárosban van ügyfélszolgálati irodájuk.