Az elmúlt időszakban sajnos nem volt lehetőségünk túl sok szabadidős programra, aktívabb kikapcsolódásra. Talán most már nem olyan reménytelen a helyzet, és újra megnyílnak a szórakozóhelyek kapui és megtelnek a színpadok fellépőkkel, a színpad előtti tér pedig közönséggel. Legalábbis én reménykedem benne, hogy lassacskán visszatér a vírust megelőző, kvázi normális életünk. Mivel nagy zenekedvelő hírében állok, nekem elsősorban az volt a legnagyobb bánatom, hogy nem tarthattak élő koncerteket. Azok igazán hiányoznak már az életemből. Szívesen néztem meg az online koncerteket is, de azért az teljesen más, mint egy igazi koncert hangulata. Valahogy nem tudta helyettesíteni ugyanazt az élményt. A családomban is van zenész, én is tanultam gyerekként hangszeren is játszani, szóval így vagy úgy, de mindig is az életem része volt.

Rég nem látott színpadok, rég nem látott barátok

Éppen ezért vagyok izgatott, hogy augusztusban végre eljutok az eddig halogatott koncertre, amire már több,mint egy éve meg van a jegyem. Csak eddig magányosan a fiókomban hevert. Az egyik barátnőmmel, Esztivel fogunk elmenni, ő is szerzett magának jegyet már korábban, szóval hasonlóan izgatott, mint én, hogy végre használni is tudja. Vele is régen találkoztam már, így még nagyobb az öröm, hogy egy kis minőségi időt tölthetünk végre együtt. Mivel lényegében bulizni megyünk, úgy voltunk vele, hogy akkor annak meg kell adni a módját, és ez vonatkozik az öltözékre is. Ruhát viszonylag hamar is találtunk, ugyan nem egy bálba készülünk, de egy ilyen jeles alkalmat meg kell ünnepelni valamilyen formában. Szerencsére Eszti talált egy oldalt, amit nagy örömömre nekem is megmutatott.

Ez fogadott: Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! Futólag megnéztem a holnapot, de megbeszéltük, hogy együtt lenne érdemesebb rendelni, ezért kitűztünk egy napot, amikor átjött hozzám és közösen neki álltunk nézelődni. A barátnőm pénztárcát és övet keresett, én pedig a táskákkal szemeztem. Mivel nem tudtam még, hogy milyen típusút szeretnék, ezért a hátitáskákat és a válltáskákat is megnéztük. Ugyanakkor, az oldal ennél többet is kínál. Válogathatunk akár borítéktáskák, kézitáskák, testtáskák, neszesszerek és színházi táskák között is. Akár még táskarendezőt is beszerezhetünk tőlük. A szűrők segítségével pedig könnyedén leszűkíthetjük a találatokat. Elég, ha megadjuk a nekünk tetsző színeket és méreteket, illetve beállíthatjuk azt is, hogy női vagy férfi termékeket dobjon fel a rendszer.

Anna Táska Webáruház - Márkás táskák egy helyen!
Minőség és márka, ez az Anna Táska Webáruház

Széles választék, minőségi termékek

Mi ezeket nem annyira használtuk, mivel egyikünk sem tudta konkrétan, mit szeretne. Mi csak úgy böngésztünk a kategóriákon belül, aztán amelyik terméken megakadt a szemünk, arra rákattintottunk. Én elsősorban letisztult stílusú darabokat kerestem. Szeretném az átlagos napokon is használni, nem csak buliban, vagy valami jelesebb alkalmak során. Végül egy barna színű, hátitáska mellett döntöttem. A mérete is pont megfelel, nem túl nagy, de nem is olyan pici, így elfér benne minden, amire szükségem lehet akár a koncert alatt is. Ráadásul 30%-kal olcsóbb volt, úgyhogy még spórolni is tudtam egy keveset. Miután nekem már megtaláltuk a tökéletes kiegészítőt, a barátnőm következett.

Hiába az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! szlogen, kínálatukban van pénztárca és öv is. Így mi a női pénztárcák kategóriája felé vettük az irányt. Végül ő is szerencsével járt, és egy fekete női bőr pénztárcával bővült a kosarunk. Szeretett volna még övet is, így a vásárlás befejezése előtt még arra a kategóriára is vetettünk néhány pillantást. Itt is talált neki tetsző terméket, egy fehér bőr övet. Ezt 20%-os kedvezménnyel tudta megszerezni.

Lehetsz te is VIP tag!

Nem fizettünk keveset az átlaghoz képest, de mivel márkás és jó minőségű, sokszor bőrből készült termékekről van szó, ez nem is olyan meglepő. Ha jó pár évet kihúznak mellettünk ezek a termékek, akkor már megérte kiadni értük a pénzt. Miután mindent megtaláltunk, elindítottam a megrendelés menetét. Felajánlotta a rendszer, hogy regisztráljunk, de végül mi anélkül vásároltunk. Habár meg van az előnye, ha valaki regisztrált felhasználó, legközelebb gyorsabban tud vásárolni, illetve könnyedén nyomon követheti a rendelést is. Különösen hasznos, ha valaki többször is szeretne tőlük vásárolni, mert VIP tagsággal, pontokat lehet gyűjteni, majd ezeket később fel is lehet használni. Így még kedvezőbb áron juthatunk hozzá a táskákhoz, pénztárcákhoz, vagy éppen övekhez. Valljuk be, így azért több kedve is van az embernek, ahhoz hogy visszatérő vásárlóvá váljon.

Miután megadtuk az adatokat, a fizetési és szállítási módot kellett kiválasztanunk. Végül arra a döntésre jutottunk, hogy Pick Pack pontra kérjük a csomagot, és utánvéttel fizetünk. Egyszerűbbnek láttuk így, mert akkor nem kell alkalmazkodni a futárhoz, illetve a pénzügyeket is könnyebben tudjuk egymás között ilyen módon elintézni. Ráadásul az előre utalás esetén azért lassabban történik meg a rendelés. Ugyanis azt írták 1-3 munkanapon belül veszi fel velünk egy munkatárs a kapcsolatot, aki megadja az utalás adatait. Ezt követően lehet utalni, és az összeg beérkezését követően kezdődik meg a kiszállítás. Ezek miatt, mi gyorsabbnak véltük az utánvétes fizetési módot.

Elégedetten távoztunk a virtuális kasszától

A szállítási költség 1000 Ft volt, ami szerintem egy abszolút kedvező ár. Manapság amúgy is egyre magasabb díjakat szabnak meg a szállításra. Tekintve, hogy több terméket rendeltünk arra számítottunk, hogy 1-5 munkanap lesz a szállítás. Az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! honlapján ugyanis ezt írták. Nagy örömünkre 2 munkanap után jött az értesítés, hogy átvehetjük a rendelést az általunk kiválasztott Pick Pack ponton. Még aznap sikerült is elmennem érte. Eszti pedig másnap jött és együtt bontottuk ki a csomagot.

 Szerencsére boldogan konstatáltuk a vásárlásunk eredményét. Minden megfelelt az előzetes elvárásainknak, nem volt egyik termék sem sérült vagy hibás. Megjegyezném, hogy a csomag is ép volt, sérülés nyomát azon sem láttam. Szerencsére a termékekről is ugyanez elmondható volt. Nagyon jó minőségű mindegyik megrendelt termék. Ugyanolyan, mint a képeken voltak. A leírással megegyezőek, tehát nem csalódtunk, sőt rendkívül elégedettek voltunk az új szerzeményekkel. Az általam választott hátizsák nagyon kényelmes és praktikus. Már ki is próbáltam, hogy kényelmesen elfér-e benne minden, amit majd vinni akarok a koncertre is. Eszti a régi pénztárcáját már le is cserélte. Elég sok kártyája van, de úgy látszik az új szerzeményen még ez sem fogott ki. Minden kényelmesen elfért a pénztárcában. Az övet is felpróbálta, méretben is megfelelt és küllemre, tapintásra is nagyon elégedett volt.

Mindketten alig várjuk, hogy a koncerten felavathassuk őket. Reméljük, hosszú ideig élvezhetjük a használatukat. A https://www.annataska.hu linkjét pedig mindketten elmetettük, hogy ha ismét valamilyen jó minőségű, márkás kiegészítőre lenne szükségünk, akkor legyen mihez nyúlni.