Már gyerekkoromtól elvarázsolt a különleges, nyári hangulat: a strandon szaladgálni, csobbanni a jéghideg vízben, érezni a lángos illatát, na és persze a jó öreg fagylalt, ami sehol máshol nem lehet olyan finom, mint a strandon.
Soha nem sikerült megfejteni, hogy a helyzet miatt olyan különleges, vagy ezek tényleg különleges fagylaltok, de felnőtt koromra úgy döntöttem, hogy nem is kutatom tovább az okot, hanem inkább én is részese leszek a nyári csodának.
Ez a gyerekkori élmény vezetett oda, hogy eldöntsem, jómagam is szerzek egy fagylaltgépet, mellyel a gyerekek nyarába egy kis örömet csempészhetek.

Eleinte nem tudtam, honnan szerezhetnék megfelelő fagyigépet, aztán az egyik ismerősöm ajánlására az rdealer.hu oldalt kerestem fel.

A rdealer.hu egy kifejezetten vendéglátósok számára árul különféle eszközöket, melyek étel- és italkészítéshez szükségesek.
A kínálatban találhatóak új és használt eszközök egyaránt. Ezt rögtön remek dolognak tartottam, hiszen egy új vállalkozó esetében kiemelten fontos a kitűnő ár, hiszen nem milliárdokból indul a vállalkozás.
A rdealer.hu oldalán minden eszköz megbízható. Nem csak az új gépekre, hanem még a használtakra is adnak garanciát, szóval tényleg nem kockáztat az sem, akinek először csak a használtra lenne kerete.
Sőt, meg kell jegyezzem, hogy az egyik ismerősöm, aki kávézót üzemeltet, megmondta őszintén, hogy legelőször használt gépeket vett, és tökéletesen funkcionáltak neki hosszú időn keresztül, a garancián túl is, úgyhogy egyáltalán nem csalódott bennük.

Ezek alapján felvettem az rdealer.hu munkatársaival a kapcsolatot, hogy megvitassam velük a kérdéseimet, és ekkor tájékoztattak, hogy mivel van bemutatótermük, egy megfelelő időpontban akár meg is tekinthetem az adott gépet, amit kinéztem.

Ez remekül hangzik! – gondoltam magamban, és már el is terveztem, hogy mikor nézem meg.
A megtekintés nem volt rossz ötlet, így helyben a minőség mellett még arról is megbizonyosodhattam, hogy a gép valóban olyan, mint amilyenre én gondoltam.

Mindezek után megszületett a döntés a tökéletes, nagybetűs fagyigépet illetően: megveszem, amit kinéztem.

Már csak a szállítással volt gondom. Egy fagylaltgép túl nagy ahhoz, hogy hazavigyem a kocsimmal, ám értékesebb annál jóval, hogy én csak úgy rábízzam valakire. Az rdealer.hu kollégái nagyon kedvesek voltak, és elmondták, hogy náluk van lehetőség rá, hogy kiszállítást kérjek, és ennek részleteit meg is beszéltük.

A gép beüzemelésének napját izgatottan vártam. Imádtam, tökéletesen működött! Az első fagyim, amit eladtam, soha nem fogom elfelejteni.
A nincs ez a fagyigép, soha nem találom meg az álommunkámat! Hálás vagyok az rdealer.hu munkatársainak, sőt, azt is eldöntöttem, hogy az ajánlás mellett akkor is csak tőlük fogok vásárolni, hogyha bővítem a vállalkozásom. Igen, bővítés is szóba került már, ugyanis az első nyarunk olyan jól sikerült a vagyis standdal, hogy eldöntöttük, jövőre jégkását is árulunk!