A szabadidőmet szívesen töltöm zenével. Így szeretek hangszeren játszani és zenélgetni, vagy pedig járok koncertekre járok, ha időm engedi. Épp egy zenekar honlapján nézelődtem,-a nagy keresgélésben ide tévedtem-, és meglepett, hogy mennyire jól összerakott oldal fogadott. Nem ehhez voltam szokva. Könnyen megtaláltam minden információt amire szükségem volt. Öröm volt a számomra az oldalon időt tölteni.

Ez egy kicsit el is gondolkoztatott. Megnyitottam a saját weboldalamat, és valamiért nem éreztem ugyanazt, mint a zenekar oldalánál. Valami hiányzott belőle. Úgy éreztem valami kis plusz kellene bele, de nem tudtam volna megfogalmazni azt, hogy pontosan mi. Így, mivel magamtól nem tudtam volna megoldani ezt a problémát, arra az elhatározásra jutottam, hogy egy hozzáértő segítségét kérem ebben az ügyben.

Nem szoktam halasztgatni a dolgokat és szeretem ha pörögnek az események, ezért nekiálltam az interneten a keresésnek. Bíztam benne, hogy találok valakit, aki szakértő ebben, és megtudja oldani ezt a gondomat. Rengeteg weboldal készítéssel kapcsolatos hirdetést találtam. Sokat meg is néztem, hogy melyik lenne a legjobb választás számomra, de végül egy oldalt volt, akik meg is tudtak győzni arról, hogy kellő szakértelemmel rendelkeznek és esetleg megtudják valósítani azt, amit szeretnék.

A Keresőben Első csapata volt ezt. Nagyon informatív és szépen megszerkesztett oldallal rendelkeznek. Ezen a linken, ha gondolod Te is utánuk nézhetsz: https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html . És hogy engem mivel győztek meg?

Amikor megnyitottam az oldalukat, egyből egy nagyon találó és lényegre törő mondat fogadott: Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké a profin felépített, modern honlapoddal. Egyből elfogott az érzés, hogy lehet ez az, ami hiányzik az én weboldalamnál. Lehet, hogy nem szólítom meg eléggé a célközönségemet és ezért van hiányérzetem. Tovább olvasva, jó néhány pozitív véleményt olvashattam róluk, az ügyfelek elégetettek voltak a munka eredményével. Ez mindenképpen tetszett, hiszen ha az oldalon nem lett volna vélemény feltüntetve, akkor keresgéltem volna, hátha valahol találok róluk egyet-kettőt. Viszont így megspórolták nekem ezt az időt.

A következő dolog ami tetszett, az az volt, hogy rövid határidővel dolgoznak, vagyis nem kell hónapokat várni az elkészült weboldalra. Akár hetek alatt már el is készítik, pont úgy, hogy az az ügyfélnek teljes mértékben megfeleljen. Ez mindenképpen előny lehet mindenki számára, hiszen ha gyors ütemben szeretne egy vállalkozás növekedni, jobb ha a profi weboldalukra csak heteket kell várniuk, nem pedig hónapokat.

Nem sablonokkal dolgoznak, hanem személyre szabják az éppen készülő weboldalt. Ez teljes mértékben kiderül az oldalukat olvasva is, hiszen tíz kérdést egyből fel is tesznek, ami abban segíti őket, hogy az ügyfél igényei szerint hozhassák létre a weboldalt. Ilyen kérdések ezek mint például: Mi a weboldal célja, ki a weboldal célközönsége, milyen érzéseket szeretnél a weboldaladdal kiváltani az oda érkezőből, neked mi tetszik egy weboldalon, milyen terjedelmű legyen, milyen témákat szeretnél látni az oldaladon, milyen színvilága legyen és ehhez hasonló nagyon fontos kérdéseket tesznek fel. Ezek megválaszolásával pedig tényleg a Te célközönségednek és igényeidhez mérten tudnak dolgozni. Ha valahol ezeket, vagy hasonló kérdéseket nem tesznek fel, akkor már nem biztos, hogy nem egy sablon weboldalt fogsz kapni.

Ami számomra mindenképpen plusz pont volt, hogy referencia weboldalakat is mutatnak a honlapjukon. Így a saját szememmel győződhetek meg arról, hogy amit csinálnak, az valóban jó-e és nekem tetszik-e. Meg is néztem párat, hogy segítsen a döntésben ez is. A korábbi ügyféllel röviden a történetük is le van írva, hogy a nulláról kezdték építeni például a weboldalt, mi volt a cél és ezt milyen eszközökkel tudták elérni, úgyhogy nekem nagyon tetszett ez a megoldás. Látszott, hogy nincs titkolni valójuk, értenek ahhoz amit csinálnak és nem csak átverni szeretnének. A korábbi weboldalak amiket készítettek valóban nagyon jók voltak és éreztem bennük azt a pluszt, amit én kerestem. Valóban elérik azt, amit ígérnek. A weboldalra látogatóból ügyfelet csinálnak.

Még azt is leírták, hogy a közös munka hogyan zajlana, mi lenne a munka pontos menete. Az első lépést milyen folyamat követné és mivel zárulna, így az ügyfél teljes mértékben tisztában lesz azzal, hol tart a weboldala és mikorra várható az elkészülése.

Látszik, hogy egy remek csapatról van szó, akik az ügyfélért vannak és profizmus jellemzi őket. Így a fent leírtak alapján engem nagyon meggyőztek. Ha ezzel esetleg te is így lennél vagy felkeltettem az érdeklődésedet irántuk, akkor itt megtalálod őket: https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html . Legyen Neked is egy olyan weboldalad, ami jó érzéssel tölti el az oda látogatót, és még ügyfelet is hoz számodra.