Mindenki máshogy tölti a szabadidejét. Sokan azonban nem veszik észre, hogy mennyire fontos része ez az életnek. Csak dolgoznak egész életükben és nem is gondolnak arra, hogy emellett tanulhatnának valami pluszt. Én a szabadidőmet zenéléssel szoktam tölteni. Énekelni szoktam, a haverom pedig gitározni. Az a szerencse ért minket, hogy felkértek arra, hogy játszunk Badacsonytomajban egy fesztiválon.

Nagyon izgatottak lettünk. Haverom korábban már játszott különböző bandákban és volt egy nagyobb járműve, amit turnébusznak hívtunk. Most nagyon kapóra jött, mert így be tudtuk pakolni a hangszereket és a kellékeket. Ekkor jutott azonban eszünkbe, hogy nem cseréltük még le a gumikat téliről nyárira. Megrémültem, mert két hétre volt a koncert és gyorsan kellett volna beszereznünk az új cuccost.

Körbekérdezgettünk a baráti körben és a haverunk egy https://gumidiszkont.hu/nyari-gumi linket adott meg. Csak annyit fűzött hozzá, hogy ha tökéletes nyári gumi vásárlói szolgáltatást akarunk, akkor innen kell rendelnünk. Rá is kattintottam a https://gumidiszkont.hu/nyari-gumi címre és átrepültem a Gumidiszkont oldalára.

Először nem tudtam, hogy mit keressek, haverom volt a nagy autó fanatikus. Ő azonban elment a hétvégére, úgyhogy teljesen arra kellett hagyatkoznom, hogy a Gumidiszkont mennyire felhasználóbarát. Nem kellett nagyon félnem, mert végig azt éreztem, hogy az oldal fogja a kezemet és nem hagyja rám a gondolkodást.

Tetszettek a kellemes színek, amik fogadtak és szerencsére https://gumidiszkont.hu/nyari-gumi link rögtön arra a helyre vitt, amit kerestem. Itt rengeteg nyári gumit találtam és elkezdhettem válogatni közöttük. Mint már említettem, nem igazán értek az autókhoz, de szerencsére minden egyes termék mellett egy hosszú, részletes leírás volt. Ezeket elolvasva rá tudtam keresni a releváns információkra és utánanéztem minden paraméternek, különböző autós oldalakon.

Esküszöm, hogy a Gumidiszkont még valamennyire meg is hozta a kedvemet az autókhoz. Rájöttem, hogy mennyire sokoldalú gépezetek ezek és milyen sok izgalmas részlet határozza meg azt, hogy mondjuk melyik gumi milyen autóhoz jó. Körbe is néztem ezért az oldalon, ebben pedig az autógumi kereső volt segítségemre.

Szerintem egy jó webshopnak a keresőmotor a szíve és lelke. Ha az összezavarja a vásárlót, akkor az eladónak veszett ügye van, mert nagy eséllyel rögtön le fognak lépni az oldalról. Hiszen elsősorban azért jönnek fel ilyen helyekre az emberek, hogy gyorsan végezzenek a vásárlással és megkerüljék a szupermarketek sorait.

Az autógumi kereső rendkívül könnyen tanulható mechanikák alapján működött. Ki lehetett pipálni azokat a szűrőket, amik számunkra relevánsak. Nálam például a nyári gumi volt bepipálva, mellé pedig az, hogy személyautóm van. Több féle járgányra is lehet szűkíteni a keresést, így például nem maradnak ki a terepjárók sem. Ennek biztos örülhetnek azok az emberek, akiknek másféle autójuk van. Ha ez nem lenne, akkor órákat kellene böngészniük az ajánlatok között.

Nagy örömömre szolgált még, hogy rengeteg akció volt jelenleg a webshopban. Egy csomó közülük ötven százalékos volt, ami azért is volt kifejezetten szuper, mert nem volt túl sok pénzünk így kezdő bandaként. Alapos fontolgatás után kiválasztottam, hogy melyik lesz számomra a legmegfelelőbb. Innentől a folyamat hasonló volt, mint minden más webshopon. Bedobtam a kosárba a dolgokat, átugrottam a vásárlás fülre. Itt elkérték az adataimat és azt, hogy miként szeretnék majd fizetni. Ez körülbelül öt perc volt és már készen is voltam a vásárlással. A banda pedig készen állt arra, hogy berobbanjon a köztudatba.