“Zene nélkül mit érek én?” – lehetne ez akár a mottóm is, persze dalolva, hogy igazán hiteles legyek.
Akármerre megyek, fülhallgató mindig van nálam, de a legnagyobb kikapcsolódás az, hogyha mehetek néhány kört az autómmal, persze úgy, hogy közben üvölt a zene a kocsiban.

Sajnos erre már egy ideje nem került sor, ugyanis mostanság elég sokat vacakol a járművem, és nehezen találtam jó szerelőt.
Ismerősökhöz fordultam segítségért, amikor is Zoli ajánlotta, hogy a https://www.metaautoszerviz.hu munkatársait keressem fel, ha végleges megoldást szeretnék kapni a problémákra.

Zoli már 2 éve hozzájuk jár, ők végzik a rendszeres karbantartási munkálatokat is, továbbá akkor is hozzájuk fordul, hogyha valamilyen gyorsan megoldandó szerelésre van szükség.
Nagyon elégedett a https://www.metaautoszerviz.hu eddigi munkáival, ugyanis kifogástalanul végeztek el mindent, továbbá az árak is korrektek. Gyorsan dolgoznak, soha nem volt olyan, hogy heteket kellett várni az autójára, ráadásul az elvégzett munkára garanciát is vállalnak.

Nekem sem kellett több, úgy döntöttem, hogy felhívom őket. A weboldalak szimpatikus volt, könnyen megtaláltam a telefonszámot, továbbá alapból jó, hogy több lehetőséget is adnak a kapcsolatfelvételre.

Gyorsan adtak időpontot, másnap már vihettem. Már az elmondott gondok alapján mondták, hogy nem kell sokáig otthagyni a járművet, délután már mehetek is érte.
Nem hittem benne, de délután tényleg csörgött a telefon, hogy mehetek érte. Elmagyarázták, hogy mi volt a baj, ami kifejezetten szimpatikus volt. Az ár, amit fizettem, egyáltalán nem volt vészes, pláne azt figyelembe véve, hogy garanciális a munkavégzés.

Az olajcserét is rájuk fogom már bízni, ezt eldöntöttem. A https://www.metaautoszerviz.hu a legjobb szerviz, ahová valaha is vittem a kocsit, és már most biztos lehetek benne, hogy zenés, feltöltődős autóutak nem maradnak el!