Eljött az idő, hogy egy magasabb szintre lépjünk a zenekarral. Már vagy három éve édesapám garázsa adja a próbatermünket, a bulik helyszínét és a közös kis kuckónkat, ahová el tudunk bújni a világ elől.

A zenekart gimnazista korunkban alapítottuk, mi négy srác. Eleinte csak magunknak zenélgettünk, majd felléptünk egy-egy iskolai rendezvényen. Az egyetem alatt kezdtünk megerősödni, lett egy kis rajongó táborunk és mára eljutottunk oda, hogy saját kis koncerteket adjunk, egyre nagyobb sikerrel.

Most viszont közeledünk a lemezkiadás felé, így itt az idő, hogy elhagyjuk a kis garázst. Béreltünk egy helyiséget, ami mostantól a próbatermünk lesz. Izgatottan várjuk a költözést.

Sok dolgot rendeltünk a diszkontdepó oldaláról, aminek itt találod a linkjét, ha ráklikkelsz, azonnal megérted miért innen vásároltunk be.

Kíváncsi vagy miket vettünk az új terembe?

Például vezeték nélküli hangszórókat, amikben van mikrofon is és még vízállóak is. Ki tudja milyen bulik lesznek az új próbateremben. Vettünk profi fej és fülhallgatókat, mindet kedvezményes áron. A termékeket egyébként is olcsónak találtuk, de amikor megláttuk a kedvezményt, nagyon megörültünk.

Vettünk még itt, a diszkontdepó weboldalon gamer felszereléseket, hiszen nincs is jobb kikapcsolódás, mint egy jó kis játékparty a srácokkal. Vettünk konzolokat, gamer székeket, elosztókat, hiszen sok kábel szalad ide-oda egy próbateremben.

A személyes kedvencem, amit innen vettünk, azok a led szalagok voltak. Nagyon hangulatos fényeket tudtunk csinálni az egész teremben. Sokkal jobban át tudjuk élni a zenealkotást, zenélést és az együtt töltött időt. Vannak színes, programozható led szalagok is, amit a lépcső alá ragasztottunk, így sötétben is látni, hogy hol vannak a lépcsőfokok. Na meg nagyon menőn néznek ki.

A srácok kérésére rendeltünk több kézi súlyzót is, hiszen a nélkül nem létezik igazi férfibarlang. Egy 30 kilós súlyzókészletet majdnem 20% kedvezménnyel tudtunk megvenni. Emellett kaptunk a hírlevélre való feliratkozásért még 5% kedvezményt az első vásárlásunkból.

Tervben van még néhány bútor, szekrények, fotelek, hogy minél kényelmesebb sarkokat tudjunk kialakítani a teremben. Ezeket is biztosan a diszkontdepóról fogjuk rendelni, mert mindnyájan meg voltunk elégedve a termékekkel, amiket meglepően hamar kiszállítottak.

Összességében sokat spóroltunk itt a költözéskor a diszkontdepó miatt. Magasabb összeggel kalkuláltunk és még az is szóba került, hogy mi történik, ha kölcsönt kell felvennünk. De erre szerencsére nem került sor, sőt még maradt is némi pénzünk, ami majd az első albumunk készítésekor nagyon jól fog jönni.