Ma egy olyan témáról szeretnék mesélni, ami a szívemhez igencsak közel áll. Elhozom nektek az élményeimet arról, milyen volt önkéntesként részt venni néhány hazai zenei fesztiválon, és mi volt az én feladatom ezeken az eseményeken. Már évek óta járok vissza önkéntesként – bár ez jövőre lehet, hogy megváltozik, mert idén szereztem szakirányú diplomát, és már inkább főállásban helyezkednék el hasonló területen. De lássuk, mit csináltam az elmúlt években! Mint social media menedzser és fotós, a feladatom jellemzően az volt, hogy dokumentáljam és megörökítsem a fesztiválok varázslatos pillanatait. Az események előtt izgatottan készültem, hiszen tudtam, hogy rengeteg érdekes és izgalmas dolog vár rám, így nem esett nehezemre a feladatom elvégzése, hiszen félig mint résztvevő merülhettem bele minden színes forgatagba. Persze azért nagy koncentrációt és fegyelmezettséget igényelt az, hogy a kellő minőségben szülessenek meg ezek a tartalmak. A tavalyi nyár első fesztiváljára megérkezve azonnal belekerültem az események sűrűjébe. Először is gondosan megterveztem, hogy milyen tartalmakat kívánok megosztani a közösségi médián keresztül – létrehoztam egy ütemtervet, amelyben meghatároztam, mikor készítek élő videókat, posztokat vagy interjúkat. A célom az volt, hogy a követők minél részletesebb képet kapjanak arról, mi zajlik a fesztiválon, és bepillanthassanak az események mögé, valamint hogy a résztvevők is nyomon tudják követni, épp a terep mely részére lenne érdemes ellátogatniuk érdeklődésük szerint – például milyen programok kísérik a zenei fellépéseket. De nem csak a tartalomtervezés volt izgalmas, hanem az emberekkel való interakció is, például a fesztivál területén töltött idő és a fotózások. Egy biztos: nagyon sok élménnyel és új kapcsolatokkal is gazdagodtam, miközben munkámért cserébe éjjel a fesztiválokon tombolhattam.

Ha víz gáz fűtés szerelő keresésében vagy, akkor szerintem te vagy az, akinek szól ez a bejegyzés. Hiába a sok jó élmény, tavaly nyár végére azért mégiscsak beütött a krach, ugyanis hazaérve a lakásunkba a barátaimmal nem épp kellemes látvány fogadott – egyértelmű volt, hogy a vizesblokkhoz szakértő segítségét kell kérnünk, mielőtt bármibe is belekontárkodnánk, és még nagyobb bajt csinálnánk – de azt tudtuk, hogy nem normális, ahogyan a víz szivárog, majd hirtelen teljes erővel nekiindul. Hirtelen nem tudtuk, hova kapjunk, hol találunk most rövid határidőn belül víz gáz fűtés szerelőt, így az ismerősi és a szüleink körében is elkezdtünk körbekérdezni, és a nyilvánvaló “víz gáz fűtés szerelő” keresőkifejezéssel a netet is azon nyomban bújni kezdtük, hátha jutunk valamire. Szerencsénkre az első találok között jött velünk szembe a Pest megyében igencsak nagy területet lefedő víz gáz fűtés szerelő csapat, akiket a miénkhez hasonló probléma esetén a topvizgazfutesszerelo.hu címen érhettek el. Ami nagy szerencse volt, hogy kifejezetten rövid időn belül is vállalnak kiszállást az adott helyszínre, tehát sürgős esetben is bátran fel lehet őket keresni. Sok dolog szól mellettük, de amivel kezdeném a sort, az talán a több évtizedes tapasztalat, amivel a víz- gáz- és fűtésszerelő szakembereik rendelkeznek. Mivel nagyon sok esetet láttak már, és különböző típusú, jellegű, korú és méretű helyszínen orvosolták már a különböző eseteket, ezért szolgáljon az megnyugvásul mindenkinek, hogy nem nagyon lehet nekik olyan szituációt felvázolni, amivel ne találkoztak volna már a korábbiak során. Ezért is merjük őket bátran ajánlani bárkinek most már, így, hogy pozitív tapasztalatunk van velük, sőt, ilyen profikkal még egyikünk sem találkozott – na meg azért ne menjünk el amellett sem, hogy a díjszabás is egy fontos tényező, és a jó munkát nyilván meg kell fizetni, de ez nem jelenti azt, hogy hatalmas, kibírhatatlan összegekről lenne szó: azt kell, hogy mondjam, nem csak a gyors megérkezést tekintve, de az alapos munkát is nézve abszolút megérte ár-érték arányban a dolog.

víz gáz fűtés szerelő

Az is nagyon tetszett a szakikat illetően, hogy nagyon türelmesen végighallgatták a kérdéseinket és meg is válaszolták azokat, tudtak tanácsot adni a jövőre vonatkozóan, illetve megnyugtattak minket, hogy a garancia évekig érvényes az elvégzett munkákra, szóval bármi baj lenne esetleg újra, jelezzük azonnal, és sort kerítenek arra, hogy megoldást találjanak. Ráadásul több jó tanáccsal is elláttak bennünket arra vonatkozóan, hogy mire érdemes figyelni, elmondták, hogy nagyjából mire lehet számítani a csövek élettartamára vonatkozóan és még azt is felvázolták, hogy nagyjából mitől alakulhatott ki a probléma, mik az opciók. Ennek a hozzáállásnak mindannyian nagyon örültünk és kifejezetten díjaztuk ezt a közvetlenséget és egyben szakértői hozzáállást, mert huszonéves fiatalként azért nem mindenki van képben az ilyen dolgokkal, és jó érzés volt úgy állni ott és asszisztálni az eseményekhez, hogy partnerként kezelnek (náluk tényleg az ügyfél az első!) és nem csak letudni akarnak egy feladatot, hanem abba bevonják az ügyfelet is olyan mértékben, amennyire ő azt igényli. Szóval nagyon örültünk ennek az egésznek, mondhatni, öröm volt az ürömben, hogy viszonylag szerencsésen jöttünk ki így a sztoriból. Azt szerintem mondanom sem kell, hogy a papírozással és a számlaadással is minden rendben volt, szóval mehetett is minden egyben a biztosítónak – ezt külön kiemelték nekünk, hogy nagyon figyelnek arra, hogy minden pontosan és hiánytalanul legyen kitöltve, hogy a biztosító véletlenül se dobhasson vissza nekünk semmilyen papírt, dokumentumot. Szóval ilyen téren is a maximális profizmusukról tettek tanúbizonyságot – ezért kedves sorstársaink, reméljük, hogy valamennyire segítséget tudtunk nyújtani ezekkel a sorokkal, és amint szorult helyzetbe kerültök, eszetekbe jut, hogy már hallottatok egy cégről egy bizonyos blogon, és ennél a cégnél kiváló víz-, gáz és fűtésszerelők dolgoznak…