Zenészként rengeteg esküvőn jártam már és sokféle elképzeléssel találkoztam. Volt, amelyik jobban működött, volt, amelyik kevésbé, de zenei szempontból mindig jól éreztem magam és csak több lettem ezektől az eseményektől. Bár nem vallom magamat valami szakinak, azért mégis elég jó rálátásom van a szervezési folyamatra, illetve arra, hogy mi igazán jó, ha megvan a nagy napon. Éppen ezért felajánlottam a legjobb barátnőmnek, hogy segítek neki az esküvőjük szervezésében. A jó zenén és helyszínen kívül egy már biztos, a meghívók nyomtatása sem fog problémát okozni.

meghívók nyomtatása

Már többen is ajánlották nekem a Color Nyomdát Budaörsön, mire az én életemben is eljött az a pont, hogy egy molinót csináltatnom kelljen velük. Mivel a végeredménnyel teljesen elégedett voltam, azóta is ezeket a molinókat viszi a zenekar a fellépésekre, ezért nem kérdés, hogy másnak is ajánlom a munkájukat és ha valamire nekem van szükségem, akkor azt is hozzájuk viszem. Így aztán az esküvői meghívók nyomtatását is tőlük fogjuk megrendelni, mert a végeredmény garantáltan olyan lesz, mint amit elképzelünk az elején.

A meghívók nyomtatása kapcsán először érdemes átfutni, hogy milyen ötleteket és tanácsokat osztanak meg a colornyomda.hu oldalon ezzel a témával kapcsolatosan, ugyanis ez simán elviheti a gondolatunkat egy egyedibb irányba. Például lehetőség van a nyomdában 3D lakkozásra, amitől szerintem nagyon extra kinézetet kaphat egy meghívó. De felkínálják a prégelést is, mint lehetőség, ami szerintem szintén nagyon menő tud lenni, ha mondjuk egy szimbólum, vagy a két név így van kiemelve. Ez ugye annyit tesz, hogy kap némi domborulatot a kívánt rész a képen.

A meghívók nyomtatása előtt a referenciák áttekintése is jó ötlet lehet. Elvégre, ami másnak már működött és tetszett, miért ne működhetne, vagy tetszhetne nekünk is. Ráadásul ezeket a darabokat garantáltan le tudja gyártani a nyomda olyan minőségben, ahogy azt mi megálmodjuk.

Apropó megálmodás, egy igazán fontos részlet, hogy mit is kell majd elküldenünk a Color Nyomdába, amikor meg akarjuk majd rendelni a konkrét meghívók nyomtatását. Ezen sem kell sokat agyalnunk, hiszen a weboldalon felsorolták, hogy mik a feltétlenül szükséges információk egy meghívó nyomtatás kapcsán. Egyrészről a méret, illetve, hogy fekvő, vagy álló tájolásban kell gondolkodni. Itt az egészen kis mérettől kezdve az A4-is bármilyen meghívót el tudnak készíten. Az oldalszámot illetően legtöbbször az 1, 2, 4, vagy 6 oldalas meghívók kerülnek elő, de persze ha ettől eltérő valamit szeretnénk, akkor is van lehetőség, csak éppen egyeztetni kell az egyedi igényeket a nyomdával. Egy nagyon fontos részlet a papír, amire a meghívó nyomtatásra kerül. Ez rengeteg féle lehet, érdemes segítséget, tanácsot kérni a kiválasztását illetően. Aztán ott van a szín kérdése, hogy egy színes nyomtatás lesz, vagy csak fekete-fehér. Végezetül pedig a különböző utólagos felületkezelések közül lehet választani, ha szeretnénk, illetve a kötészetet is kitalálhatjuk, hogy szeretnénk-e, hogy hajtogassák, vagy ilyesmi. Természetesen mindezek mellé el kell küldeni a grafikai tervet, valamint a darabszámot.

A meghívók nyomtatása ennyire egyszerű is lehet, hogyha a jó helyet választja az ember az elkészítést illetően. Így nem csoda, hogy ilyen jó szívvel ajánlom a Color Nyomdát Budaörsön. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, nézzétek meg a colornyomda.hu-t, hátha ti is szimpatikusnak találjátok őket.