A munkám és a családom mellett nem rendelkezek sok szabadidővel, de ha mégis felszabadul egy kis egyedül eltölthető idő, akkor azt szeretem hasznosan tölteni. Ilyenkor tanulok valami újat, relaxálok vagy olvasok. Az utóbbi időben nagyon elkezdett foglalkoztatni az arcápolás, így ha időm engedi, erről szoktam olvasni. Találtam is egy nagyon jó oldalt, ahol nagyszerű termékeket lehet vásárolni. Ez nem más, mint a Florence Bio.

Ők szinte csak arcápolással foglalkoznak, így minden termékük arcra, nyakra és dekoltázsra használható. A kevés termék egyébként szerintem előny is lehet. Hiszen ha kevés termékkel dolgoznak, akkor nagy valószínűséggel volt idejük olyan szintre fejleszteni ezt a párat, hogy valóban hatásos és minőségi legyen. Én szívesebben választom az ilyen márkákat. Főleg, hogy már ki is próbáltam a termékeiket, és nem okoztak csalódást. Pontosan azt adja, amit ígér.

Milyen termékek kaphatóak a Florence Bio oldalán?

C-vitaminos arcszérum, arctisztító tej, arctonik, anti-aging hidratáló arckrém, csiganyál arckrém, 4 lépéses BIO arcápoláso SPA csomag. Ezen kívül pedig még egy arctorna videókurzus is megtalálható a kínálatukban. Számomra az arctisztító tej ismeretlen dolog volt, korábban sosem használtam még ilyet, de amióta megvettem már le sem mondanék róla. Nem csak bio, de egyszerre tisztít és hidratál is, ami nekem különösen fontos volt.

Amikor először rendeltem tőlük, akkor csak a c-vitamin szérumot vettem meg. Viszont egy hónap múlva már látványos eredményt tudtam elérni vele, így arra a döntésre jutottam, hogy más terméküket is kipróbálom. Ekkor vettem meg az arctisztító tejet is. A kettő együtt pedig még hatásosabb. Most már nem csak táplálni tudom a bőrömet, de mindig alaposan meg is tudom tisztítani és ennek köszönhetően a hatóanyagok is mélyebbre tudnak jutni.

A szállítás nagyon gyorsan működik. Amennyiben munkanapon 12 előtt adod le a rendelésed, akkor már másnak kézhez is kapod a csomagodat. Ha dél után kerül leadásra a rendelés, akkor pedig két napon belül már meg is kapod az új arcápolási termékeidet. A rendelések feldolgozása nagyon gyorsan működik, hiszen tudják, hogy mindenki azonnal szeretné a szép és egészséges arcbőrt. Viszont az eredményre várni kell, egyik sem csodaszer. Viszont nagyon jó és minőségi, bio hatóanyagok vannak a Florence Bio termékeiben, így én érzékeny bőrűként is tudtam használni őket, nem okoztak semmiféle irritációt.

Ha mégsem lennél elégedett a termékkel, akkor a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával is tudsz élni. Erről bővebben az oldalon tudsz tájékozódni.

Ha mélyre hatóbban is érdekel az arcápolás, a termékek és az újdonságok, akkor a blog cikkeiket is a figyelmedbe ajánlom. Nagyon sok hasznos cikk megtalálható már az oldalon és folyamatosan frissülnek is, így mindig lesz mit olvasni ebben a témában.

Amennyiben kifejezetten a termékekre vagy kíváncsi, akkor a gyakori kérdések fül alatt nagyon sok gyakran felmerülő kérdésre választ kaphatsz. Termékekre vannak osztva a kérdések, így még keresgélni sem kell. Itt megtudhatjuk az összetevőket, használati utasítást, fontos tudnivalókat, és azt is, hogy pontosan mire nyújtanak megoldást.

A vásárlói vélemények pedig magukért beszélnek. Nagyon sok vélemény olvasható az oldalon is mindegyik termékről. Ha szívesen olvasod ezeket és sokat számít neked mások véleménye egy adott termékről, akkor ezek segíteni fognak abban, hogy eldöntsd Te is ki szeretnéd-e próbálni őket.

Legyen neked is ragyogóan szép és egészséges a bőröd. A Florence Bio termékeivel szerintem ez elérhető. Nekem legalábbis sikerült. Bízom benne, hogy neked is a segítségedre lesznek a termékeik.