2014 óta zenélünk négy nagyon jó barátommal. A sok gyakorlás idővel meghozta az eredményt, és eljutottunk arra a szintre, hogy profi szinten szeretnénk űzni a dolgot. Ehhez persze kell egy vállalkozás is, hogy jogilag tisztán menjen a dolog, illetve aki ismerős a vállalkozások világában tudja, hogy kell egy székhely is.

Mivel régóta vállalkozóként tevékenykedem, tudtam, hogy nem egy utolsó dolog, ha nem az otthonod a székhely. Ezt egyébként sem akarta egyikünk sem magára vállalni, a feleségeinkről ne is beszéljünk.

Szóval felvettem a kapcsolatot a szekhelyszolgaltatas24.hu-val, mert úgy gondoltuk, hogy a legjobb lenne számunkra egy iparűzési adó mentes székhely újlengyelben.

A Google-ben egy egyszerű “iparűzési adó mentes székhely újlengyel” kereséssel elérsz néhány cikket, amiből megtudod, hogy miért olyan különleges ez a település.

A fentebb említett cég több szempontból is nagyon jó megoldás lenne számunkra. Az egyik szempont, hogy rajtuk keresztül lehet iparűzési adó mentes székhelyünk újlengyelben. A másik pedig az, hogy nagyon sok hasznos szolgáltatást kínálnak, amivel megkímélnek egy csomó unalmas adminisztrációtól.

Leegyszerűsítve ez így hangzik, de kifejtem.

Ha épp cégalapításra készülsz, akkor kezdésnek egyből kapsz egy ügyvédet magad mellé, ingyen.

Utána pedig, ha a céged be lett jegyezve a cégbíróságon, akkor minden adminisztrációt intéznek helyetted, amit egy székhelyen kell.

Kihelyezik például a cégneved cégtáblára, és ezzel megkímélnek elég sok kellemetlenségtől, annak ellenére, hogy ez apróságnak hangzik.

Fogadják továbbá a postádat, szkennelik, archiválják, és továbbítják neked elektronikus formában is és postán is.

Szakszerűen, 11 év tapasztalattal a hátuk mögött fogadják a hatóságokat, legyen szó általános eljárásról, vagy kényszerintézkedésről, és mindezt törvényszerűen teszik.

Összességében fél évre 39.900 Ft plusz áfáért igen széles szolgáltatást nyújtanak. Nem elég, hogy lesz egy újlengyeli székhelyed, amivel sokat spórolhatsz, de még rengeteg terhet is levesznek a válladról.

Melegen ajánlom őket, ha vállalkozás alapításon gondolkodsz, de ha már meglévő vállalkozásod van, akkor is átpártolhatsz hozzájuk.

Érdemes elgondolkozni rajta!