A kerékpározás az egyik legjobb módja annak, hogy testileg és szellemileg is felfrissüljünk. Amellett, hogy kiváló edzést nyújt, a szabadban való mozgásnak köszönhetően energiát is ad. A kerékpározás közben azonban nem kell lemondanunk a zenéről sem, sőt, igazán jó zenehallgatás élményt nyújthat.

Sajnos azonban, amikor a kerékpáros felszereléseinket pakoljuk, gyakran előfordul, hogy nem fér el minden a hátizsákban, és ha a kerékpártartó is meghibásodik, akkor még nehezebbé válik a kerékpár szállítása, ezért, amikor a kerékpártartóm eltört, tudtam, hogy mielőbb valami megoldásra van szükségem. Ekkor találtam rá a vonóhorog kerékpárszállítóra, amelyet az autofelszerelesek.hu webáruházban találtam meg.

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó egy olyan eszköz, amely megkönnyíti a kerékpárok szállítását.

Ez a megoldás számos előnnyel jár. Először is, a vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító egyszerű és biztonságos módszert kínál a kerékpárok szállítására. A vonóhorog kerékpárszállító könnyen felszerelhető és eltávolítható, így nem kell mindig az autón tartani.

Másodszor, a vonóhorog kerékpárszállítóval könnyebb szállítani a kerékpárokat. Nem kell aggódnunk, hogy a kerékpár elmozdul vagy megsérül a szállítás során, ugyanis a kerékpárszállító stabilan tartja a kerékpárokat, és biztonságosan rögzíti azokat az autó hátsó részéhez.

Végül pedig, a vonóhorog kerékpárszállító lehetővé teszi, hogy több kerékpárt is szállítsunk egyszerre, ami nagyszerű lehetőség, ha családi vagy baráti kerékpáros túrára készülünk.

Számos szempontot figyelembe kell venni a megfelelő kerékpárszállító kiválasztása előtt: Például fontos figyelembe venni, hogy a kerékpártartó milyen típusú kerékpárok szállítására alkalmas. A kerékpártartó világítása is fontos tényező, hiszen az esti órákban vagy rossz látási viszonyok között a megfelelő világítás nélkülözhetetlen a biztonságos közlekedéshez. Fontos, hogy a kerékpártartó alkalmas legyen minden típusú kerékpár szállítására, beleértve a hagyományos kerékpárokat, hegyi kerékpárokat és egéyb kerékpárokat is. Szerencsére a legtöbb kerékpártartó felszerelése egyszerű, és a legtöbb típus könnyen kezelhető, így nem kell aggódni azon, hogy komoly szakértelemre lesz szükség, bárki elboldogulhat vele az útmutatókat követve.

Az autofelszerelesek.hu-n található vonóhorog kerékpárszállítók széles választékát kínálják, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. A weboldal gyors keresési lehetőséget biztosít, így könnyen megtalálhatjuk a megfelelő típust és árakat.

Az oldalon számos szűrő áll rendelkezésre, amelyek segítségével könnyen és gyorsan megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb kerékpártartót.

Először is, az oldal bal oldalán található “Termék státusza” szűrővel szűrhetünk az outlet termékekre vagy azokra a termékekre, amelyek raktáron vannak.

Az “Ár” szűrővel a termék árát is beállíthatjuk, így csak azokat a termékeket fogjuk látni, amelyek a megadott ársávban vannak. Az árat a csúszka segítségével, illetve az ármezőbe írva lehet beállítani.

A “Termék kategória” szűrővel kiválaszthatjuk az alkatrész, kerékpártartó kiegészítők, vagy a kerékpártartó vonóhorogra kategóriát is.

A “Márka” szűrő segítségével meghatározhatjuk, hogy melyik márkák termékeit szeretnénk megtekinteni, többek között ETAB, Hakr, Amos, Thule, Hapro márkák közül választhatunk.

Az “Anyaga” szűrővel az acél, aluminium, műanyag és egyéb anyagokból készült termékeket is ki lehet választani.

A “Szín” szűrővel a kívánt színt választhatjuk ki, jelenleg két szín, az ezüst és a fekete érhető el.

A “Rögzítés típusa” szűrő segítségével meghatározhatjuk, hogy az easy-grip, premium-grip, master-grip, vagy sínes rögzítést preferáljuk.

A “Szállítható eszközök száma” szűrővel azt lehet kiválasztani, hogy a kerékpártartó vonóhorogra hány darab kerékpárt szeretnénk szállítani.

A “Terhelhetőség” szűrővel meghatározhatjuk, hogy milyen terhelhetőségű kerékpártartó vonóhorogra van szükségünk. Ezt kilogrammban lehet megadni.

Végül, a “Dönthetőség” szűrővel azt tudjuk meghatározni, hogy szükségünk van-e dönthető változatra. Ezt egy egyszerű igen – nem opcióval lehet kiválasztani.

A szűrők segítenek abban, hogy a széles választékból azokat az árukat lássuk, amik teljes mértékben megfelelnek az igényeinknek.