Minden héten alig várjuk a hétvégét, pedig általában a két napból egy biztosan házimunkával telik. Bár, ha jól beosztjuk az időnket, akkor a vasárnapot lehet kellemesen tölteni. Van, hogy otthonmaradunk, társasozunk vagy sorozatokat nézünk, de ha úgy hozza kedvünk kimozdulunk valamerre és kirándulunk egyet.

Én a tennivalókat is igyekszem lendületesen, jókedvűen elvégezni, nagyon sokszor hallgatok zenét, miközben dolgozom. A konyhában, főzés közben a rádiót szoktam hallgatni, a takarítás pedig általában a zenemegosztó playlist társaságában telik. Most, hogy lassacskán vége a télnek, a kerti munkák is bejönnek majd a képbe, amit egy cseppet sem bánok, mert igencsak szeretek a szabadban kertészkedni, dolgozni.  

Átgondoltuk már, hogy mit szeretnénk idén a kertünkkel kezdeni. A tavalyi magaságyásokhoz még kettőt szeretnénk tenni, melyekbe sárgarépa, petrezselyemgyökér, karalábé, zeller és zöldorsó kerül majd. A paprika-paradicsompalánták ugyanoda kerülnek majd, mint múlt héten, és szeretnénk néhány új gyümölcsfát, meggyet és körtét is telepíteni.

A vetőmagokat átnéztem, nem sok minden maradt tavalyról. Ezeken kívül szükségem lesz új kesztyűkre és kerti klumpára is. A www.gazdabolt.hu oldalt akkor találtuk, amikor a házunkat vettük és hozzákezdtünk a kert és a porta rendezéséhez. Elég nagy részt meghagytunk az udvaron, amit gyepesíteni szerettünk volna, hogy a gyerekeknek legyen hol rohangálni, focizni, játszani, ugrálni. Olyan fűmagra volt szükségünk, melyről strapabíró, szélsőségeket jól tűrő gyep fejlődik. Ezt meg is találtuk ebben a webáruházban egy, úgynevezett sport fűmag formájában, ami nagyon ígéretesnek tűnt számunkra. Nemcsak az igénybevételt tűri kiválóan, de a szélsőséges éghajlati hatásokat, a szárazságot, vagy olykor az özönvízszerű esőt is.

Ez annak köszönhető, hogy a magkeverék kiváló ellenálló képességű fűfajtákat tartalmaz. a magokat olyan vetőmagkezelési eljárással kezelik, melynek következtében sikeresen és gyorsan csíráznak, hogy erős, egészséges növényzet fejlődhessen belőlük. Valóban, ilyen pázsit növekedett otthonunk kertjében is.

Azóta, mindent innen, ebből a webshopból rendelünk meg, amire a kertészkedés során, vagy a ház körüli munkák kapcsán szükségünk lehet. Én nagyon szeretem, mert könnyű eligazodni a gazdabolt.hu termékei között pedig rendkívül sok dolog van itt felsorakoztatva. Az áruk termékkategóriákra vannak bontva és az egyes kategóriákon belül szűrők segítségévek szűkíthetjük a találatok körét.

Vannak itt vetőmagok, virágmagok, dughagymák, de találhatunk virágföldet, tőzeget is. Ha műtrágyát, növényvédő szereket keresünk, minden bizonnyal akkor is sikerrel fogunk járni. Nem fogunk csalódni akkor sem, ha például öntözés- vagy tótechnikával kapcsolatos termékeket keresünk.

Ha kérdésünk van, vagy bizonytalanok vagyunk egy-egy termékkel kapcsolatban bátran keressük az ügyfélszolgálatot, email, vagy chat formájában.

Nemcsak a termékekkel kapcsoltban lehet tanácsot kérni. A webáruháznak van egy szaktanács menüpontja is. Itt feltehetjük a kertészkedéssel, növénygondozással kapcsolatos kérdéseinket, de böngészhetünk a már előzőleg megválaszolt kérdések között is. A webáruház kollégái gyors, precíz és nagy szakértelmet sugalló, minden bizonnyal hasznos válaszokat adnak.

A megrendelt termékeket kedvező áron tudjuk kosarunkba tenni, a gazdabolt.hu-nál ezen kívül mindig különféle akciókkal is várnak. Az akciós termékeket külön menüpont alatt találhatjuk meg. Időnként nemcsak a termékek, de a kiszállítás árai is kedvezőbbek, a megszokottnál. Ezen kívül lehetőség van úgynevezett gazdapontok beváltására is a vásárlás során, és különböző kuponkódokat is beválthatunk. Rendeltünk már innen vetőmagot, virágföldet, sport fűmagot, és kerti árnyékolót is. A gyerekeknek is vettünk kerti kesztyűt és kisebb, nekik való szerszámokat, melyekkel nagyon szeretnek a kertben segédkezni. Komolyabb kerti gépeket, fűnyírót is vettünk már innen, minden beszerzésünkkel elégedettek voltunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom a gazdabolt.hu-t.