A zene gyermekkorom óta végigkíséri az életemet. A zenén belül is egészen pontosan a komolyzene. 8 éves voltam, amikor a szüleim beirattak az első hegedű órámra. Nagyon megtetszett és utána hosszú évekig játszottam is rajta. Egészen mostanáig elkísért a zene szeretete. Megnyugtat, kikapcsol. Hétvégéken gyakran hallgattok komolyzenét takarítás, házimunka vagy pihenés közben.

Sőt, a gyermekem születése óta nálunk a pelenkázás is van, hogy zenére történik. Egész egyszerűen, mert ez megnyugtatja a kicsit, nem lesz olyan izgága.

Nálunk sokáig probléma volt a pelenka, de amióta rátaláltam a lord.shop.hu Bugy N’ Go Baby típusú bugyipelenkájára, még annál is könnyebben megy. Az ára szerintem nagyon jó összehasonlítva a többi, általunk kipróbált pelenkával. A légáteresztő képessége remek, így nem tud bepálni a gyermek bőre. A külseje textil, a belseje pedig minőségi töltetű anyaggal van ellátva. Ez azért is fontos, mert extra nedvszívó képességgel rendelkezik, illetve a megtartó képessége is szuper. Volt már rá példa, hogy egy másik típusú pelenkára is ezt írták, aztán volt nagy meglepetés, amikor kibontottuk a babáról.

Mi XL-es méretet szoktunk vásárolni, ami a baba 12 kg-os koráig használható. Továbbá igen gazdaságos, mert egy csomagban 52 darab található. Ez nálunk elég sokáig elég szokott lenni.

Összességében bátran ajánlom mindenkinek, én nem csalódtam benne és ahogy említettem, nekünk már a pelenkázás is csak gyerekjáték!