Egy hosszú hét, vagy egy hosszú nap után nincs jobb kikapcsolódás számomra, mint elmenni nézelődni, shoppingolni. Még akkor is, ha nem veszek semmit, szeretek ötleteket meríteni a kínálatból. Elsősorban mindig a kedvenc turkálóimba nézek be, és ha épp kedvem szottyan, benézek a legközelebbi plázába.

Az utóbbi hétvégén is egy ilyen napot tartottam. Még jobb volt, hogy ezúttal a barátnőm is velem tartott. Legalább annyira szeretek egy ilyen napot eltölteni, mint a szabadban kirándulni. Ilyenkor délelőtt találkozunk, jókat dumálunk, ebédelünk, nézelődünk…

Aznap azonban közbejött egy kis gikszer. Ellégé elmerültünk egyszer egy témában, és amikor a barátnőm nem figyelt oda, a kezét nekiütötte egy oszlopnak. A kezének nem esett baja, de a kezében tartott telefonnak annál inkább.

Gondoltam, mivel épp a plázában voltunk, beírtam a keresőbe, hogy allee telefon szerviz azt várva, hátha van valami találat. Ki is dobta az LCD FIX oldalát, ami eléggé meggyőzőnek tűnt. Azt írták, hogy bejelentkezés nélkül lehet hozzájuk menni szervizre, ezért javasoltam a barátnőmnek, hogy nézzük meg, találnak-e megoldást.

Mikor beléptünk a barátnőm eléggé leverten mutatta telefonját az üzletben dolgozóknak. Tulajdonképpen szavakra nem is volt szükség, hiszen az összetört képernyő elég sokat elárult a történtekről. Azonban egészen hamar megnyugtatták a barátnőmet, hogy ez egy könnyen helyrehozható probléma. Adélnak ez elég is volt, hogy jobbra derüljön a kedve.

Ezután jött a hidegzuhany, mégpedig az ár. Azt mondták, hogy a lehető legjobb minőségű alkatrészekkel dolgoznak, tehát olyan kijelzőre cserélnek, ami szinte tökéletesen megegyezik a gyárival. Jobban belegondoltunk, és az a helyzet, hogy ilyen tekintetben nagyon is korrekt árat kértek el érte. Viszont ahogy meglátták az arckifejezésünket, felajánlották, hogy nem ez az egyetlen opció. Lehetett kérni bontott, utángyártott vagy felújított alkatrésszel is – amelyik a legjobban megfelel a pénztárcának.

Jött a mérlegelés, mert azt mindketten tudtuk, hogy esetlegesen egy más kijelző ronthat a minőségen. Adél meg egyszerűen imádta ezt a telefonját, nem akarta bármivel is elrontani ezt az élményt. Végülis ő az egyik legspórolósabb barátom, akit ismerek, és megvolt rá a pénze, csak nyilván nem a szerencsétlenségére akarta elkölteni. De végül mégis a lehető legjobb minőségű megoldás mellett döntött, bízott az LCD FIX-es dolgozók szakértelmében.

Összesen 1 órát mondtak a srácok. Meglepődtem, hogy ez egy ennyire gyors folyamat. Tényleg ennyibe telt, megettünk egy ebédet, visszamentünk, és készen is állt Adél telefonja. Mintha kicserélték volna, nem hittem a szememnek. Első ránézésre szupernek tűnt és Adél sem vélt kifogásolni egyetlen részletet sem.

Azóta is hibátlanul működik a telefonja, de ha bármi gond lenne, kapott fél évnyi garanciát rá. Nem gondoltam volna, hogy egy allee telefon szerviz lehet ennyire professzionális és megbízható. Pedig nagyon is az. Örülök, hogy akkor ez meg tudta nyugtatni a barátnőmet és neki sem kellett csalódottan zárnia a napot.

Még az üzletben mondták, hogy nem csak törött kijelzőkkel lehet hozzájuk fordulni. Bármelyik legyen: hátlap csere, töltő csere, sőt bizonyos típusoknál vaku, kamera, hangszóró csere… Szóval akármi történjék, nem kell megválnotok szeretett telefonotoktól, csak forduljatok az LCD FIX-hez.

A barátnőm még azt is mesélte, hogy akkor, mikor visszakapta a telefonját, nagyon félt attól, hogy gyári beállításokkal fogja visszakapni, mint sok esetben szerviz után. Azonban semmi sem változott a készülékén, mindent olyan állapotban kapott vissza, ahogyan előtte is volt. Leszámítva a telefonja kijelzőjét, ami újra tökéletesen funkcionált.

Szóval ha adódik problémátok a telefonotokkal, lessetek rá eme allee telefon szerviz weboldalára, megtaláljátok őket LCD FIX néven. Jó szívvel tudom őket ajánlani nektek, hátha egyszer nektek is meg tudják menteni a napotokat.