Mikor megérkezik a tél, sajnos hajlamos vagyok a rosszabb kedvre, de szerencsére ez ellen sikerült találnom egy ellenszert. A zene az, ami segít átvészelnem ezt az időszakot. Mindig próbálok valamilyen nyáriasabb dalt berakni, ami például ideális választás lenne a tengerparton, a melegben.

Persze itthon, télen nincsen se meleg, se tengerpart. Ilyenkor a zenének a hallgatásának közben becsukom a szememet és próbálom egy ilyen helyre képzelni magamat.

Ez mondjuk nehéz, ha hideg van a lakásban. Pár hete is éppen zenét hallgattam, mikor feltűnt, hogy valami nem stimmel a fűtésemmel. Gyorsan kellett valami megoldás.

Kiderült, hogy a fűtés rendszer egésze már túlságosan régi, és nem ártana már egy komplett csere. Lehetett volna javítgatni és foltozgatni, de az csak egy ideig lett volna megoldást.

Így hát felkerestem a futesrendszerek.hu weboldalát, miután pár percet keresgéltem a neten. Elég hamar azt éreztem, hogy jó helyen járok. Mivel a lakásomban eddig is elektromos fűtés volt, így örültem, mikor láttam, hogy ez az egyik főprofiljuk.

Egy kicsit még olvasgattam a weblapjukon, hiszen itt nagyon sok különlegességgel találkoztam. Olyan fűtési módszerek is megtalálhatóak itt, melyek teljességgel az újdonság erejével hatottak a számomra.

Gyorsan fel is vettem a kapcsolatot velük, hogy minél előbb megkezdődhessen a munka. Persze azért a tényleges telepítést megelőzte egy alapos felmérés is, de ezek nagyon gyorsan és könnyedén zajlottak, hiszen az itt dolgozó szakemberek igazán értik a dolgukat.

A futesrendszerek.hu csapatának köszönhetően igazán hamar üzembe is álltak az elektromos fűtőtestek a lakásomba. Ha kétszer ennyi ideg tartott volna, még akkor is azt mondtam volna, hogy gyorsan dolgoznak, szóval le a kalappal előttük.

A lakás hőmérséklete azóta tökéletes a számomra, még a leghidegebb napokon is. Ez egy igazán jó befektetés volt a részemről. Egészen biztos, hogy még sokáig szolgálni fognak engemet ezek a fűtőtestek, mert látszik rajtuk, hogy a legmagasabb minőséget képviselik. Ráadásul még nagyon gazdaságosak is, hiszen a villanyszámlám még alacsonyabb is, mint amilyen a régiekkel volt.